Θεραπείες

Ως Ολιστική θεραπεύτρια, οργανώνω και συντονίζω ομάδες αυτογνωσίας, γιόγκα και προσωπικής ανάπτυξη. Μετά από συνεχόμενη εκπαίδευση, σεμινάρια και προσωπική ενασχόληση, εφαρμόζω συνδυαστικά βιωματικές τεχνικές όπως:

Ασκήσεις γιόγκα, Αναπνοές, Χαλάρωση, Διαλογισμό, Σωστή Διατροφή, Θετική Σκέψη – Οραματισμό, *Theta Healing, *Eνεργειακή ψυχολογία, κ.α., με σημαντικά αποτελέσματα αυτοβελτίωσης και ευεξίας.

 

 

To *Theta Healing είναι μία τεχνική θεραπείας για την εναρμόνιση του σώματος, του νου και της ψυχής. Η Θήτα θεραπεία (συχνότητα Θήτα του εγκεφάλου) μας βοηθάει με την εκ μαιευτική μέθοδο να ανακαλύπτουμε τις υποσυνείδητες και περιοριστικές πεποιθήσεις, συναισθήματα και με την βοήθεια της *Ενεργειακής Ψυχολογίας να αποφορτίζουμε με τις παρακάτω τεχνικές:

EFT (Emotional Freedom Technique) Τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης  του Gary Craig

BSFF (Be Set Free Fast),  του Lary Nims 

ΤAT (Tapas Accupressure Technique)  

Να υπερβαίνουμε με τις παρακάτω τεχνικές:

Sedona Method

Xο’πονοπονο

Για μεταμόρφωση με τις παρακάτω τεχνικές:

Εμψυχωτικές ερωτήσεις και εξισορρόπηση των ημισφαιρίων

Θεραπευτικός Κώδικας

Ακούγοντας την καρδιά (Freeze Frame)

Thai Yoga Massage

Η τέχνη του Thai Yoga Massage ή αλλιώς παθητική yoga αποτελεί ένα αρχαίο ολιστικό θεραπευτικό σύστημα. Είναι ένα μοναδικό σύστημα θεραπείας το οποίο συνδυάζει ρυθμικό και αρμονικό μασάζ, δακτυλοπίεση σε σημεία βελονισμού, ασάνες (γιόγκικες διατατικές ασκήσεις), ήπιες στροφικές διατάσεις και διαλογισμό.

 

Η θεραπευτική αυτή τέχνη επιφέρει καταστολή του άγχους και της έντασης, αύξηση ζωτικότητας και συνειδητότητας, αποκαθιστά την ροή της ενέργειας, ενισχύει την δύναμη της αυτοθεραπείας του οργανισμού και επαναφέρει το νου, το σώμα και το πνεύμα σε αρμονία και στον δέκτη αλλά και στον θεραπευτή. Ασκείται σε ειδικό επιδαπέδιο στρώμα.

 

Δεν χρησιμοποιούμε λάδι και τόσο ο θεραπευτής όσο και ο δέκτης φοράνε ελαφρύ και άνετο ρουχισμό επιτρέποντας την ευκολία στην κίνηση και στην ευλυγισία.

Yoga Nidra με ηχοθεραπεία Θιβετιανών μπολ (singing bawls)

H Γιόγκα Νίντρα είναι μια ισχυρή τεχνική στην οποία χαλαρώνεις ενσυνείδητα σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Μία ώρα χαλάρωσης ισοδυναμούν με τέσσερις ώρες ύπνου. Σε συνδυασμό με τις δονήσεις των θιβετιανών μπωλ έχουν μεγαλύτερη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα προκαλώντας βαθιά χαλάρωση στο μύες, στην κυκλοφορία του αίματος και τα εσωτερικά όργανα. Έχουν επίσης μια επουλωτική επίδραση στο μυαλό και το νευρικό σύστημα.

Υπάρχει καλύτερη θέα για να κάνεις την πρωινή πρακτική γιόγκα; (Περπάτημα, άσανας (ασκήσεις με ενσυνείδητη αναπνοή), ηλιόλουτρο και διαλογισμό) Άμμος στα πέλματα, ήλιος να σε φορτίζει το σώμα και θάλασσα  να σε θεραπεύει το νου...

To Theta Healing είναι μία τεχνική θεραπείας διαλογισμού και πνευματικής φιλοσοφίας που έχει σκοπό τη θεραπεία του σώματος, του νου και της ψυχής. Η Θήτα θεραπεία μας βοηθάει να αναγνωρίζουμε...