Θεραπείες

Thai Yoga Massage

Η τέχνη του Thai Yoga Massage ή αλλιώς παθητική yoga αποτελεί ένα αρχαίο ολιστικό θεραπευτικό σύστημα. Είναι ένα μοναδικό σύστημα θεραπείας το οποίο συνδυάζει ρυθμικό και αρμονικό μασάζ, δακτυλοπίεση σε σημεία βελονισμού, ασάνες (γιόγκικες διατατικές ασκήσεις), ήπιες στροφικές διατάσεις και διαλογισμό.

 

Η θεραπευτική αυτή τέχνη επιφέρει καταστολή του άγχους και της έντασης, αύξηση ζωτικότητας και συνειδητότητας, αποκαθιστά την ροή της ενέργειας, ενισχύει την δύναμη της αυτοθεραπείας του οργανισμού και επαναφέρει το νου, το σώμα και το πνεύμα σε αρμονία και στον δέκτη αλλά και στον θεραπευτή. Ασκείται σε ειδικό επιδαπέδιο στρώμα.

 

Δεν χρησιμοποιούμε λάδι και τόσο ο θεραπευτής όσο και ο δέκτης φοράνε ελαφρύ και άνετο ρουχισμό επιτρέποντας την ευκολία στην κίνηση και στην ευλυγισία.

Yoga Nidra με ηχοθεραπεία Θιβετιανών μπολ (singing bawls)

H Γιόγκα Νίντρα είναι μια ισχυρή τεχνική στην οποία χαλαρώνεις ενσυνείδητα σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Μία ώρα χαλάρωσης ισοδυναμούν με τέσσερις ώρες ύπνου. Σε συνδυασμό με τις δονήσεις των θιβετιανών μπωλ έχουν μεγαλύτερη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα προκαλώντας βαθιά χαλάρωση στο μύες, στην κυκλοφορία του αίματος και τα εσωτερικά όργανα. Έχουν επίσης μια επουλωτική επίδραση στο μυαλό και το νευρικό σύστημα.

Υπάρχει καλύτερη θέα για να κάνεις την πρωινή πρακτική γιόγκα; (Περπάτημα, άσανας (ασκήσεις με ενσυνείδητη αναπνοή), ηλιόλουτρο και διαλογισμό) Άμμος στα πέλματα, ήλιος να σε φορτίζει το σώμα και θάλασσα  να σε θεραπεύει το νου...

To Theta Healing είναι μία τεχνική θεραπείας διαλογισμού και πνευματικής φιλοσοφίας που έχει σκοπό τη θεραπεία του σώματος, του νου και της ψυχής. Η Θήτα θεραπεία μας βοηθάει να αναγνωρίζουμε...