Εύα Ατματζίδης

Εύα Ατματζίδης

To γιόγκα στούντιο Diamadhi είναι έναςελκυστικός, φωτεινός και με αγάπη διαμορφωμένος χώρος, ο οποίος προσφέρει ένα θαυμάσιο πλαίσιο για την γιόγκα.
Η γιόγκα, έτσι όπως την γνώρισα από την Γιώτα, είναι για μένα μια μέθοδος ενσυνειδητότητας και αυτογνωσίας, καθώς επίσης και φιλοσοφία ζωής.
Η θεωρητική μετάδοση γνώσης από την Γιώτα, όσον αφορά την συνέργεια σώματος, ψυχής και πνεύματος, και η διδασκαλία της γιόγκα, μου προσφέρουν ένα ιδιαίτερο πεδίο μάθησης για προσωπική ανάπτυξη.

Η καθοδήγηση και o σχεδιασμός των μαθημάτων γιόγκα από πλευρά της, είναι κάθε φορά για μένα ένα ταξίδι προς τον εαυτό μου, χρόνος εσωτερικής ματιάς.

Περιμένω με χαρά το μάθημα γιόγκα, όχι μόνο επειδή μου προσφέρει χρόνο για τον εαυτό μου, αλλά επειδή είναι για μένα και χρόνος ανάπτυξης και εξέλιξης.

Τα μαθήματα γιόγκα συνεισφέρουν σε μια πολύ μεγάλη διαδικασία θεραπείας της εξέλιξης της προσωπικότητάς μου. Κατά την άποψή μου, η γιόγκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία σωματικών ή και ψυχικών τραυμάτων που σωματοποιήθηκαν. Η γιόγκα πλουτίζει πολύ τη ζωή μου.

Ευχαριστώ την Γιώτα για την υπέροχη δουλειά της.

Εύα Ατματζίδης